Terug

Wie kan mij helpen bij het in goede harmonie scheiden van mijn vrouw?

Ik wil in goede harmonie scheiden van mijn vrouw. We zijn het over alles eens. We hebben een koophuis. Zij wil in het huis blijven wonen met ons kind van 6 jaar. Ik vind het goed, alleen ik weet dat ze dat niet kan betalen. Ze werkt nu 20 uur per week, als ze 40 uur zou gaan werken ook dan is haar inkomen niet toerijkend om de hypotheek en de vaste lasten te betalen. Ik wil de scheidingskosten zo laag mogelijk houden. Volgens mij kan ze wel volledig van haar eigen inkomsten rondkomen, maar zal ik wel voor mijn kind alimentatie moeten betalen. Ze leeft haar eigen leven we communiceren niet meer, zij vind het allemaal best zo, en ze wil ook niets in gang zetten. Wie kan mij helpen.

 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer, de vragen die u stelt komen wij in bijna alle situaties tegen. De Scheidingsmakelaar bemiddelt in situaties waarbij beide partners tot overeenstemming willen komen over de scheiding en daarbij goede afspraken wensen te maken. Indien dit het geval is zou ik u willen vragen om uw gegevens achter te laten op onze website, wij nemen dan zo snel mogelijk kontakt met u op om een afspraak te maken.
Met vriendelijke groet,
De Scheidingsmakelaar


Ate Atsma


Antwoord van Winnips & Schütz Advocaten

Geachte heer,

 Geachte heer,

Ons kantoor kan u van dienst zijn. Uw wens om de scheidingskosten beperkt te houden past bij de werkwijze die ons kantoor hanteert. Op onze website kunt u nalezen welke vormen van rechtsbijstand ons kantoor in echtscheidingsituaties kan aanbieden tegen welke kosten. Wij kunnen echtscheidingsprocedures in heel Nederland verzorgen. Voor een indruk van ons kantoor verwijs ik u naar onze kantoorwebsite.

 

Met vriendelijke groet,

 

R.A. Schütz