Terug

Wie weet raad?

M.g.h.

Op 21 mei 2011 ben ik aangereden door een scooter van mijn fiets, aangifte gedaan en naar het ziekenhuis voor foto's. Getuigen hebben hun adres doorgegeven en de zaak is voorgelegd bij de letselschade advocaat. Die is in 2013 ermee gestopt, omdat de getuige niet reageerde, een is er overleden, de ander weet niks meer en de laatsten reageert niet op het verzoek van de advocaat.

Mijn letsel schijnt niet zo erg te zijn om er mee door te gaan. Heb er gekneusde ribben er aan over gehouden, een longontsteking en mijn borstimplantaat links is flink gaan vervelen van die tijd af en schijnbaar ook beschadigd.

 

Ik heb een andere advocaat een second opinion gevraagd, maar die begint er niet aan. Volgens hem is het na drie jaar verjaard en de getuige voor laten komen kost te veel geld. Het waarborgfonds vraagt een getuige en die is er, maar ze reageert nergens op. Mijn vraag is of deze zaak nog hoop heeft. De bestuurder is doorgereden en het kenteken is genoteerd, maar de politie heeft die niet kunnen achterhalen.

 

Ik zou het moeten afsluiten van de advocaat, het gaat om te veel geld om de getuige op te roepen en het zou verjaard zijn, maar na ik begrepen heb kan je binnen vijf jaar een letselschade behandelen.

Het ergste is dat ik er nogal wat medische gevolgen van heb ondergaan die zeker niet prettig zijn. Mijn vraag of er een advocaat waarvan ik wel een eerlijk antwoord krijg waar het nu om draait. Het is een misdrijf en omdat de getuige die wel bekend is, niet wil reageren wordt de zaak afgeblazen.

 

In afwachting van uw antwoord.

 

 

 

 


1 Antwoord

Antwoord van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators

De verjaringstermijn is vijf jaar. U zaak is nog niet verjaard. Neemt u anders even contact op, zodat wij kunnen bezien wat er is gebeurd en of wij iets kunnen betekenen.

 

Ons nummer is 0229-29477

 

Groet,

 

Linda Bosch