Wladimiroff Advocaten


Alexanderstraat 21 2514 JM 's-Gravenhage
0704166616 Klik om te bellen

Over Wladimiroff Advocaten

Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat. Het kantoor legt zich sinds 1976 toe op deze vaak complexe rechtsgebieden. Andere advocaten en zakelijke dienstverleners uit binnen- en buitenland verwijzen hun cliënten en relaties daarom regelmatig naar Wladimiroff.

Ondernemers, bestuurders en professionals lopen in een steeds complexere omgeving het risico dat zij bij het ondernemen regels overtreden. De reactie daarop van toezichthouders, opsporingsdiensten en justitie kan fors zijn. Een onderzoek van overheidswege kan verstrekkende gevolgen hebben. Niet zelden levert het in elk geval (reputatie)schade op voor de onderneming of de bestuurder. Wladimiroff biedt de noodzakelijke bijstand en geeft in die gevallen advies op maat. Deskundig, degelijk en discreet.

Het kantoor onderscheidt zich, doordat het een omvangrijk team van ervaren specialisten heeft op alle gebieden van het sanctierecht, of het nu gaat om (internationale) corruptie- of fraude-onderzoeken door het openbaar ministerie, complexe fiscale zaken, handhaving door de AFM of ACM of onderzoeken naar milieuovertredingen. Het kantoor wordt gezien als een geduchte tegenstander voor de toezichthoudende en handhavende autoriteiten.

Foto's

Wladimiroff Advocaten in het kort

Soorten recht

Belastingrecht
Bestuursrecht
Milieurecht
Strafrecht

Lid van

European Criminal Bar Association
Nederlandse Orde Van Advocaten
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten

Onze locatie

Wladimiroff Advocaten


Alexanderstraat 21 2514 JM 's-Gravenhage
0704166616 Klik om te bellen