Zwinkels Advocatenkantoor


Middel Broekweg 120/A 2675 KJ Honselersdijk
0174631864 Klik om te bellen

Over Zwinkels Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Zwinkels is een eenmanskantoor dat zich richt op vastgoedrecht in brede zin. Door deze specialisatie bieden wij de cliënt kwalitatief hoogwaardig advies en staan wij de cliënt deskundig bij in procedures en onderhandelingen. Met een praktische aanpak zetten wij ons in om een oplossing voor het probleem van ons cliënt te bewerkstelligen. Wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en gedreven om voor cliënt het beste resultaat te bereiken. Wij zijn geworteld in gemeente Westland, maar hebben een goede kennis van de gehele regio.

Wij staan voor:
? Gespecialiseerd en gedegen advies.
? Persoonlijk contact met de cliënt.
? Resultaatgericht werken.
? Duidelijke financiële afspraken.

Het team bestaat uit de advocaat, mw mr. drs. B.J.P.M. (Juliëtte) Zwinkels en twee parttime secretaresses in duo-baan, mw M.T. (Margret) van Lier-Verbraeken en mw P.J.L. (Jennifer) Van der Voort-Ronoreso.

Het kantoor is gevestigd in een voormalige koeienstal met als bouwjaar 1923. Die is omgebouwd tot een gezellig kantoor dat is voorzien van alle benodigde voorzieningen. Het kantoor is gelegen langs de Middel Broekweg tussen Honselersdijk en Kwintsheul en is te bereiken via de Wollebrandlaan.

Foto's

Soorten recht

Milieurecht
Onroerend goedrecht

Onze locatie

Zwinkels Advocatenkantoor


Middel Broekweg 120/A 2675 KJ Honselersdijk
0174631864 Klik om te bellen